Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНИЙ КЛІМАТ У ТРУДОВОМУ КОЛЕКТИВІ

Гвалдєне Л. та Безлюдна В.І. (2023) СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНИЙ КЛІМАТ У ТРУДОВОМУ КОЛЕКТИВІ. Студентський дайджест, 2023 (Вип.8). с. 13-15.

[img]
Перегляд
Текст
Гвалдєне Л., Безлюдна В.І..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

Значна частина життя людини пов’язана з її колективноютрудовою діяльністю. Взаємодія працівників у колективі відіграє ключову роль у формуванні продуктивного та сприятливого робочого середовища. В такому середовищі працівники мають можливість вільно висловлювати свої думки, діляться ідеями. Кожен працівник відчуває себе частиною команди. Управління в такій команді прозоре і відкрите, що збільшує довіру та сприяє формуванню відповідальності за спільні досягнення. Сприятливий соціально-психологічний клімат у трудовому колективі є важливим чинником успішної роботи підприємства і задоволення працівників їхньою професійною діяльністю. Метою повідомлення є висвітлення шляхів формування соціально-психологічного клімату в трудовому колективі.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Гвалдєне Л. Соціально-психологічний клімат у трудовому колективі / Л. Гвалдєне; наук.кер. В.І. Безлюдна // Студентський дайджест: зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. - Рівне : РДГУ, 2023. - Вип. 8. - С. 13-15.
Ключові слова: соціально-психологічний клімат, трудовий колектив, гармонічні взаємини.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра вікової і педагогічної психології
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 21 Бер 2024 10:50
Останні зміни: 21 Бер 2024 10:50
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12855

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу