Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ПСИХОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ДІЯЛЬНОСТІ РЕКРУТЕРА ІТ СФЕРИ

Горшковська Л. та Безлюдна В.І. (2023) ПСИХОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ДІЯЛЬНОСТІ РЕКРУТЕРА ІТ СФЕРИ. Студентський дайджест, 2023 (Вип.8). с. 15-18.

[img]
Перегляд
Текст
Горшковська Л., Безлюдна В.І..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд

Анотація

З початком повномасштабної війни та глобальною кризою в ІТ-галузі все перевернулося з ніг на голову: вакансій стало менше, кандидатів на одну позицію побільшало в рази. Тож, у роботі рекрутерів знову відбулася зміна фокусів. Сьогодні вони перейшли від ринку кандидата до ринку роботодавця. Робота рекрутера є беззаперечно важливою складовою успішності будь-якої компанії. Адже він відповідає за залучення нових талантів, які допоможуть компанії рости і розвиватися. Рекрутер майбутнього має бути готовим до нових викликів і розвивати необхідні компетенції, щоб відповідати потребам ринку праці, який постійно змінюється. Тож метою дослідження є виявлення професійних та особистісних компетенцій фахівців з підбору персоналу, які, детермінуючи успіх у професійній сфері, забезпечують їм високий рівень конкурентності, виокремлення та психологічне благополуччя.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Горшковська Л.Психологічні аспекти діяльності рекрутера ІТ сфери / Л. Горшковська; наук. кер. В.І. Безлюдна // Студентський дайджест: зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. - Рівне : РДГУ, 2023. - Вип. 8. - С. 15-18.
Ключові слова: ІТ рекрутер, рекрутер-початківець, компетентний фахівець.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра вікової і педагогічної психології
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 25 Бер 2024 09:09
Останні зміни: 25 Бер 2024 10:08
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12879

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу