Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

СІМЕЙНІ ЦІННОСТІ: СУЧАСНИЙ ПОГЛЯД

Дружиніна І.А. та Парчук Т.О. (2023) СІМЕЙНІ ЦІННОСТІ: СУЧАСНИЙ ПОГЛЯД. Студентський дайджест, 2023 (Вип.8). с. 31-32.

[img]
Перегляд
Текст
Дружиніна І.А., Парчук Т.О..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Сучасний світ дійшов усвідомлення необхідності повернення до спільнот (громад) на новому етапі розуміння спільноти як обов’язкового елементу психологічного благополуччя людини. Тенденція ця вимальовується дуже виразно не тільки у психології спільнот, а й клінічній, соціальній, організаційній психології. Повернувшись до думки, що життя складається не лише з праці та індивідуальних досягнень, але і особистих проблем, все більшого звучання набуває тема благополуччя і цілісного життя людини. Рівень задоволеності власним життям показує, що фактор реальних благ є лише однією із складових відчуття благополуччя. Особливе значення має структурованість оточення і ті традиції, що існують у спільноті, в яку вбудоване буденне життя людини. Мова йде зокрема і про сім’ю та її цінності. Мета повідомлення – аналіз позицій молоді щодо цінності сім’ї та шлюбу.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Дружиніна І.А Сімейні цінності : сучасний погляд / І.А. Дружиніна, Т.О. Парчук // Студентський дайджест: зб. наук. матеріалів здобувачів вищої освіти. - Рівне : РДГУ, 2023. - Вип. 8. - С. 31-32.
Ключові слова: інститут сім’ї, цінності сім’ї та шлюбу, молодь.
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра загальної психології та психодіагностики
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 04 Квіт 2024 12:07
Останні зміни: 04 Квіт 2024 12:07
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/12961

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу