Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ПРАКТИЧНИХ І ЛАБОРАТОРНИХ ЗАНЯТЬ ТА ВИКОНАННЯ ЗАВДАНЬ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ "НАСТУПНІСТЬ ДОШКІЛЬНОЇ ТА ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ"

Горопаха Н.М. МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ПРАКТИЧНИХ І ЛАБОРАТОРНИХ ЗАНЯТЬ ТА ВИКОНАННЯ ЗАВДАНЬ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ "НАСТУПНІСТЬ ДОШКІЛЬНОЇ ТА ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ". [Методичні рекомендації]

[img]
Перегляд
Текст
Горопаха_методичн_ рек_наступність_ДО_та_ПО_2_курс.pdf

Завантажити (220kB) | Перегляд

Анотація

Методичний посібник є частиною методичного забезпечення навчальної дисципліни «Наступність дошкільної та початкової освіти», що входить до навчального плану підготовки бакалавра за освітньо-професійними програмами «Дошкільна освіта», «Дошкільна освіта, початкова освіта», «Дошкільна освіта, психологія», «Дошкільна освіта, спеціальна освіта, логопедія». У цьому збірнику подані плани практичних та лабораторних занять, список рекомендованих джерел та завдання для самостійної роботи до кожної теми, що входить до програми навчальної дисципліни. Також вміщено питання до заліку, критерії оцінки результатів навчання.

Тип елементу: Методичні рекомендації
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Методичні рекомендації до практичних і лабораторних занять та виконання завдань для самостійної роботи з навчальної дисципліни «Наступність дошкільної та початкової освіти» : метод. посіб. для здобувачів вищ. освіти першого (бакалаврського) рівня спец. 012 «Дошкільна освіта» / укл. Н.М.Горопаха. - Рівне : РДГУ, 2022. - 18 с.
Ключові слова: дошкільна освіта, початкова освіта
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 373 Види загальноосвітніх шкіл
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Педагогічний факультет > Кафедра дошкільної педагогіки і психології та спеціальної освіти ім. Поніманської Т. І.
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 25 Квіт 2024 10:24
Останні зміни: 25 Квіт 2024 10:24
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/13193

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу