Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ ПРОПОЗИЦІЇ ПРОДУКЦІЇ НА РИНКУ ПТАХІВНИЦТВА В УКРАЇНІ

Дейнега О.В. та Марценюк В.В. (2013) ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ ПРОПОЗИЦІЇ ПРОДУКЦІЇ НА РИНКУ ПТАХІВНИЦТВА В УКРАЇНІ. Наукові записки Львівського університету бізнесу та права, 2013 (Вип.10). с. 385-388.

[img] Текст
ЧИННИКИ ФОРМУВАННЯ ПРОПОЗИЦІЇ ПРОДУКЦІЇ.pdf

Завантажити (163kB)

Анотація

Проаналізовано сучасний стан та тенденції розвитку ринку продукції птахівництва в Україні. Здійснено аналіз структури виробництва м’яса за основними його видами. Ідентифіковано ключові чинники, які визначають специфіку формування пропозиції на ринку продукції птахівництва.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Дейнега О.В. Чинники формування пропозиції продукції на ринку птахівництва в Україні / О.В. Дейнега, В.В. Марценюк // Наукові записки Львівського університету бізнесу та права. - 2013. - Вип. 10. - С. 385-388.
Ключові слова: Птахівництво, попит, пропозиція, структура виробництва м’яса, чинники формування попиту
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 631 Загальні питання сільського господарства > 631.1 Організація та управління сільським господарством
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: О. В. Іванчук
Дата внесення: 24 Лип 2024 12:45
Останні зміни: 24 Лип 2024 12:45
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/14112

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу