Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ОБГРУНТУВАННЯ МАРКЕТИНГОВОЇ ПОЛІТИКИ БАНКІВ НА ОСНОВІ СТАТИСТИЧНОГО АНАЛІЗУ РИНКУ ПЛАТІЖНИХ КАРТОК

Микитин Т.М. та Хижнякова Н.О. та Рагуліна В.В. (2023) ОБГРУНТУВАННЯ МАРКЕТИНГОВОЇ ПОЛІТИКИ БАНКІВ НА ОСНОВІ СТАТИСТИЧНОГО АНАЛІЗУ РИНКУ ПЛАТІЖНИХ КАРТОК. Маркетинг і цифрові технології, 2023 (№4): Т.7. с. 63-78. ISSN 2522-9087 (Print) ISSN 2523-434X (Online)

[img] Текст
ОБГРУНТУВАННЯ МАРКЕТИНГОВОЇ ПОЛІТИКИ БАНКІВ.pdf

Завантажити (1MB)

Анотація

Встановлено місце і роль аналізу ринку платіжних карток в обгрунтуванні маркетингової політики банків. Здійснено аналіз сучасного стану ринку платіжних карток в Україні. Інформаційну базу аналізу становили статистичні дані, які характеризують діяльність державних та комерційних банків у сфері карткових розрахунків, зібрані Національним банком України як регулятором банківської діяльності. Визначено основні тенденції розвитку ринку платіжних карток, а саме: підтримання високих темпів зростання емісії платіжних карток, а також кількості та обсягів операцій з використанням карток, передусім, без знімання готівки. Окреслено проблеми та перспективи розвитку ринку платіжних карток в Україні у світлі світових тенденцій у цій сфері. Оцінено можливості використання іноземного досвіду для удосконалення менеджменту та маркетингу карткових продуктів в Україні.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Микитин Т.М. Обгрунтування маркетингової політики банків на основі статистичного аналізу ринку платіжних карток / Т.М. Микитин, Н.О. Хижнякова, В.В. Рагуліна // Маркетинг і цифрові технології. - 2023. - Т. 7, № 4. - С. 63-78.
Ключові слова: Маркетингова політика банків, ринок платіжних карток, статистичний аналіз ринку, перспективи розвитку ринку, менеджмент та маркетинг карткових продуктів
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 31 Демографія, соціологія, статистика > 311 Статистика як наука. Теорія статистики
3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 336 Фінанси
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: О. В. Іванчук
Дата внесення: 07 Серп 2024 07:30
Останні зміни: 07 Серп 2024 07:30
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/14227

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу