Панюк Т.П. (2020) КОМПЕТЕНЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ ЯК ОСНОВА ПОБУДОВИ СИСТЕМИ ЇХ МОТИВАЦІЇ. Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг, 2020. с. 160-163.
|
Текст
Панюк Т.П..pdf Завантажити (15MB) | Перегляд |
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Панюк Т.П. Компетенції працівників переробних підприємств як основа побудови системи їх мотивації / Т.П.Панюк // Сучасні тренди поведінки споживачів товарів і послуг: ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 20–21 лют. 2020 р. : [тези доп.]. – Рівне: О. Зень, 2020. – С. 160-163. |
Тематика (за УДК): | 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 339 Торгівля. Міжнародні економічні відносини. Світова економіка |
Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра економіки та управління бізнесом |
Користувач, що депонує: | Редактор |
Дата внесення: | 29 Бер 2021 10:37 |
Останні зміни: | 02 Жов 2024 10:03 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/5624 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |