Машта Н.О. (2018) ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЖИТНЬОГО БОРОШНА У СКЛАДІ СИРНИХ ЗАПІКАНОК. Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів, 2018. с. 107-111.
|
Текст
Машта Н.О._Житнє борошно.pdf Завантажити (1MB) | Перегляд |
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Машта Н.О. Особливості використання житнього борошна у складі сирних запіканок / Н.О.Машта // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали V Міжнарод. наук.-практ. інтернет-конф. (20-22 берез. 2018 р.). - Полтава, 2018. - С. 107-111. |
Ключові слова: | сирні запіканки, житнє борошно |
Тематика (за УДК): | 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.1 Молочна промисловість у цілому |
Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту |
Користувач, що депонує: | Ірина Гаврилюк |
Дата внесення: | 30 Черв 2021 07:20 |
Останні зміни: | 30 Черв 2021 07:20 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8193 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |