Машта Н.О. (2018) ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЖИТНЬОГО БОРОШНА У СКЛАДІ СИРНИХ ЗАПІКАНОК. Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів, 2018. с. 107-111.
  | 
            
              
Текст
 Машта Н.О._Житнє борошно.pdf Завантажити (1MB) | Перегляд  | 
          
| Тип елементу: | Стаття | 
|---|---|
| Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Машта Н.О. Особливості використання житнього борошна у складі сирних запіканок / Н.О.Машта // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали V Міжнарод. наук.-практ. інтернет-конф. (20-22 берез. 2018 р.). - Полтава, 2018. - С. 107-111. | 
| Ключові слова: | сирні запіканки, житнє борошно | 
| Тематика (за УДК): | 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.1 Молочна промисловість у цілому | 
| Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра документальних комунікацій та менеджменту | 
| Користувач, що депонує: | Ірина Гаврилюк | 
| Дата внесення: | 30 Черв 2021 07:20 | 
| Останні зміни: | 30 Черв 2021 07:20 | 
| URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8193 | 
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
![]()  | 
        Перегляд елементу | 
		    


