Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЖИТНЬОГО БОРОШНА У СКЛАДІ СИРНИХ ЗАПІКАНОК

Машта Н.О. (2018) ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЖИТНЬОГО БОРОШНА У СКЛАДІ СИРНИХ ЗАПІКАНОК. Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів, 2018. с. 107-111.

[img]
Перегляд
Текст
Машта Н.О._Житнє борошно.pdf

Завантажити (1MB) | Перегляд
Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Машта Н.О. Особливості використання житнього борошна у складі сирних запіканок / Н.О.Машта // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали V Міжнарод. наук.-практ. інтернет-конф. (20-22 берез. 2018 р.). - Полтава, 2018. - С. 107-111.
Ключові слова: сирні запіканки, житнє борошно
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.1 Молочна промисловість у цілому
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 30 Черв 2021 07:20
Останні зміни: 30 Черв 2021 07:20
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8193

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу