ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЖИТНЬОГО БОРОШНА У СКЛАДІ СИРНИХ ЗАПІКАНОК

Машта Н.О. (2018) ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЖИТНЬОГО БОРОШНА У СКЛАДІ СИРНИХ ЗАПІКАНОК. Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів, 2018. pp. 107-111.

[img]
Preview
Text
Машта Н.О._Житнє борошно.pdf

Download (1MB) | Preview
Item Type: Article
Additional Information: Машта Н.О. Особливості використання житнього борошна у складі сирних запіканок / Н.О.Машта // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали V Міжнарод. наук.-практ. інтернет-конф. (20-22 берез. 2018 р.). - Полтава, 2018. - С. 107-111.
Uncontrolled Keywords: сирні запіканки, житнє борошно
Subjects: 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.1 Молочна промисловість у цілому
Divisions: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Depositing User: Ірина Гаврилюк
Date Deposited: 30 Jun 2021 07:20
Last Modified: 30 Jun 2021 07:20
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8193

Actions (login required)

View Item View Item