Машта Н.О. (2011) ОСОБЛИВОСТІ МОДЕЛЮВАННЯ КОМПЛЕКСНОГО ПОКАЗНИКА ЯКОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПРЯМУВАННЯ. Вісник Львівської комерційної академії, 2011: Вип. 12. с. 108-112.
|
Текст
Машта Н.О._КПЯ плавлених сирів.pdf Завантажити (923kB) | Перегляд |
Анотація
У статті наведено загальну методику комплексної оцінки якості товарів та запропоновано модель комплексної оцінки якості палавлених сирних продуктів з урахуванням вимог до харчування людей розумової праці. Проаналізовано особливості використання цієї методики та її основні переваги. Наведено результати розрахунку комплексного показника якості плавлених сирних продуктів.
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Машта Н.О. Особливості комплексного показника якості плавлених сирних продуктів функціонального спрямування / Н.О.Машта // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча : зб. наук. пр. - Львів, 2011. - Вип. 125. - С. 108-112. |
Ключові слова: | комплексний показник якості, одиничний показник якості, ієрархічна структура показників якості, вагомість показника, плавлені сирні продукти функціонального спрямування |
Тематика (за УДК): | 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва |
Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту |
Користувач, що депонує: | Ірина Гаврилюк |
Дата внесення: | 30 Черв 2021 08:53 |
Останні зміни: | 30 Черв 2021 08:53 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8197 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |