Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ОСОБЛИВОСТІ МОДЕЛЮВАННЯ КОМПЛЕКСНОГО ПОКАЗНИКА ЯКОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПРЯМУВАННЯ

Машта Н.О. (2011) ОСОБЛИВОСТІ МОДЕЛЮВАННЯ КОМПЛЕКСНОГО ПОКАЗНИКА ЯКОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПРЯМУВАННЯ. Вісник Львівської комерційної академії, 2011: Вип. 12. с. 108-112.

[img]
Перегляд
Текст
Машта Н.О._КПЯ плавлених сирів.pdf

Завантажити (923kB) | Перегляд

Анотація

У статті наведено загальну методику комплексної оцінки якості товарів та запропоновано модель комплексної оцінки якості палавлених сирних продуктів з урахуванням вимог до харчування людей розумової праці. Проаналізовано особливості використання цієї методики та її основні переваги. Наведено результати розрахунку комплексного показника якості плавлених сирних продуктів.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Машта Н.О. Особливості комплексного показника якості плавлених сирних продуктів функціонального спрямування / Н.О.Машта // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча : зб. наук. пр. - Львів, 2011. - Вип. 125. - С. 108-112.
Ключові слова: комплексний показник якості, одиничний показник якості, ієрархічна структура показників якості, вагомість показника, плавлені сирні продукти функціонального спрямування
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 30 Черв 2021 08:53
Останні зміни: 30 Черв 2021 08:53
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8197

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу