ОСОБЛИВОСТІ МОДЕЛЮВАННЯ КОМПЛЕКСНОГО ПОКАЗНИКА ЯКОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПРЯМУВАННЯ

Машта Н.О. (2011) ОСОБЛИВОСТІ МОДЕЛЮВАННЯ КОМПЛЕКСНОГО ПОКАЗНИКА ЯКОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПРЯМУВАННЯ. Вісник Львівської комерційної академії, 2011: Вип. 12. pp. 108-112.

[img]
Preview
Text
Машта Н.О._КПЯ плавлених сирів.pdf

Download (923kB) | Preview

Abstract

У статті наведено загальну методику комплексної оцінки якості товарів та запропоновано модель комплексної оцінки якості палавлених сирних продуктів з урахуванням вимог до харчування людей розумової праці. Проаналізовано особливості використання цієї методики та її основні переваги. Наведено результати розрахунку комплексного показника якості плавлених сирних продуктів.

Item Type: Article
Additional Information: Машта Н.О. Особливості комплексного показника якості плавлених сирних продуктів функціонального спрямування / Н.О.Машта // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча : зб. наук. пр. - Львів, 2011. - Вип. 125. - С. 108-112.
Uncontrolled Keywords: комплексний показник якості, одиничний показник якості, ієрархічна структура показників якості, вагомість показника, плавлені сирні продукти функціонального спрямування
Subjects: 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва
Divisions: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Depositing User: Ірина Гаврилюк
Date Deposited: 30 Jun 2021 08:53
Last Modified: 30 Jun 2021 08:53
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8197

Actions (login required)

View Item View Item