Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ОСОБЛИВОСТІ ПРОДАЖУ СИРІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ

Машта Н.О. (2008) ОСОБЛИВОСТІ ПРОДАЖУ СИРІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ. Матеріали звітної наукової конференції викладачів, аспірантів, співробітників і студентів, 2008: Вип. ІХ. с. 44-45.

[img]
Перегляд
Текст
Машта Н.О._Продаж сирів підв харч цінності.pdf

Завантажити (379kB) | Перегляд
Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Машта Н.О. Особливості продажу сирів підвищеної харчової цінності / Н.О.Машта // Матеріали звітної наукової конференції викладачів, аспірантів, співробітників і студентів.Секція "Економіка та менеджмент". - Рівне : РДГУ, 2008. - Вип. ІХ. - С. 44-45.
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 65 Керування підприємствами. Менеджмент. Організація виробництва, торгівлі, транспорту, зв'язку, поліграфії > 658 Організація виробництва, менеджмент. Економіка підприємств. Організація та техніка торгівлі
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 02 Лип 2021 06:50
Останні зміни: 02 Лип 2021 06:50
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8234

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу