ОСОБЛИВОСТІ ПРОДАЖУ СИРІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ

Машта Н.О. (2008) ОСОБЛИВОСТІ ПРОДАЖУ СИРІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ. Матеріали звітної наукової конференції викладачів, аспірантів, співробітників і студентів, 2008: Вип. ІХ. pp. 44-45.

[img]
Preview
Text
Машта Н.О._Продаж сирів підв харч цінності.pdf

Download (379kB) | Preview
Item Type: Article
Additional Information: Машта Н.О. Особливості продажу сирів підвищеної харчової цінності / Н.О.Машта // Матеріали звітної наукової конференції викладачів, аспірантів, співробітників і студентів.Секція "Економіка та менеджмент". - Рівне : РДГУ, 2008. - Вип. ІХ. - С. 44-45.
Subjects: 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 65 Керування підприємствами. Менеджмент. Організація виробництва, торгівлі, транспорту, зв'язку, поліграфії > 658 Організація виробництва, менеджмент. Економіка підприємств. Організація та техніка торгівлі
Divisions: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Depositing User: Ірина Гаврилюк
Date Deposited: 02 Jul 2021 06:50
Last Modified: 02 Jul 2021 06:50
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8234

Actions (login required)

View Item View Item