Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

Елементи, в яких автор: "Бенчук О.П."

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Група по: Тип елементу | Немає групування
Число елементів: 3.

Стаття

Бенчук О.П. та Чернявська Н.Г. та Машта Н.О. (2011) ВПЛИВ РОСЛИННИХ ДОБАВОК НА ОКИСЛЕННЯ ЖИРОВОЇ ОСНОВИ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі, 2011: Вип. 2. с. 310-314.

Навчальний посібник

Машта Н.О. та Бенчук О.П. та Бенчук Г.П. та Акімова Л.М. та Дейнега О.В. ОСНОВИ СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ. [Навчальний посібник]

Патент

Машта Н.О., Бенчук О.П. (2012) СКЛАД ЖИРОВОЇ КОМПОЗИЦІЇ РОСЛИННИХ ОЛІЙ ДЛЯ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. UA 75067 МПК (2012/01) S23D 9/00 A23C 19/082 (2006/01).

Цей список був створений у Sat Dec 21 06:49:54 2024 EET.