ВПЛИВ РОСЛИННИХ ДОБАВОК НА ОКИСЛЕННЯ ЖИРОВОЇ ОСНОВИ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ

Бенчук О.П. and Чернявська Н.Г. and Машта Н.О. (2011) ВПЛИВ РОСЛИННИХ ДОБАВОК НА ОКИСЛЕННЯ ЖИРОВОЇ ОСНОВИ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі, 2011: Вип. 2. pp. 310-314.

[img]
Preview
Text
Машта Н.О._Вплив рослинних добавок.pdf

Download (797kB) | Preview

Abstract

Досліджено властивості стулок плодів квасолі та настоянки листя волоського горіха для сповільнення окислення жирової основи плавлених сирних продуктів (пальмової олії). Доведено позитивний вплив зазначених добавок на гальмування окислювальних процесів у концентрації 0,1% до маси жиру.

Item Type: Article
Additional Information: Бенчук О.П. Вплив добавок на окислення жирової основи плавлених сирних продуктів / О.П.Бенчук, Н.Г.Чернявська, Н.О.Машта // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. - Харків, 2011. - Вип. 2 (14). - С. 310-314.
Uncontrolled Keywords: рослинні добавки, плавлені сирні продукти, окислювальні процеси
Subjects: 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі > 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Divisions: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Depositing User: Ірина Гаврилюк
Date Deposited: 30 Jun 2021 06:54
Last Modified: 30 Jun 2021 06:54
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8191

Actions (login required)

View Item View Item