Items where Subject is "664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Б | К | М | П | С
Number of items at this level: 6.

Б

Бенчук О.П. and Чернявська Н.Г. and Машта Н.О. (2011) ВПЛИВ РОСЛИННИХ ДОБАВОК НА ОКИСЛЕННЯ ЖИРОВОЇ ОСНОВИ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі, 2011: Вип. 2. pp. 310-314.

К

Кузик І.С. and Машта Н.О. (2014) АНАЛІЗ РАЦІОНАЛЬНОСТІ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ДОКУМЕНТАЛЬНИХ КОМУНІКАЦІЙ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ РДГУ. Формування ефективної моделі управління підприємствами, установами та організаціями, 2014. pp. 13-15.

М

Машта Н.О. (2011) АНТИОКСИДАНТИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ ДЛЯ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування, 2011. pp. 29-30.

Машта Н.О. (2016) ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ СОНЯШНИКОВОГО ЛЕЦИТИНУ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів, 2016. pp. 96-100.

П

Пляшко О.С. (2020) ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ: ОЦІНКА ТЕНДЕНЦІЙ ФІНАНСУВАННЯ І ПЕРЕДУМОВ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ СУСПІЛЬСТВА. In: Інноваційні засади управління людськими ресурсами: можливості, виклики, пріоритети досягнення соціально-економічної безпеки. НУВГП, Рівне, pp. 47-59. ISBN 978-966-327-475-1

С

Савицька І.О. and Машта Н.О. (2017) ОСОБЛИВОСТІ ТОВАРНОЇ ПОЛІТИКИ ПІДПРИЄМСТВ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ГАЛУЗІ. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2017. pp. 63-65.

This list was generated on Tue Jan 25 20:05:05 2022 EET.