АНТИОКСИДАНТИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ ДЛЯ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ

Машта Н.О. (2011) АНТИОКСИДАНТИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ ДЛЯ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування, 2011. pp. 29-30.

[img]
Preview
Text
Машта Н.О._антиоксиданти ПС.pdf

Download (322kB) | Preview
Item Type: Article
Additional Information: Машта Н.О. Антиоксиданти рослинного походження для плавлених сирних продуктів / Н.О.Машта // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : міжнарод. наук.-практ інтернет-конф., 20-21 жовт. 2011 р. - Харків, 2011. - С. 29-30.
Uncontrolled Keywords: антиоксиданти рослинного походження, плавлені сирні продукти
Subjects: 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі > 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Divisions: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Depositing User: Ірина Гаврилюк
Date Deposited: 30 Jun 2021 06:36
Last Modified: 30 Jun 2021 06:36
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8190

Actions (login required)

View Item View Item