Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

АНТИОКСИДАНТИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ ДЛЯ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ

Машта Н.О. (2011) АНТИОКСИДАНТИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ ДЛЯ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування, 2011. с. 29-30.

[img]
Перегляд
Текст
Машта Н.О._антиоксиданти ПС.pdf

Завантажити (322kB) | Перегляд
Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Машта Н.О. Антиоксиданти рослинного походження для плавлених сирних продуктів / Н.О.Машта // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : міжнарод. наук.-практ інтернет-конф., 20-21 жовт. 2011 р. - Харків, 2011. - С. 29-30.
Ключові слова: антиоксиданти рослинного походження, плавлені сирні продукти
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі > 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 30 Черв 2021 06:36
Останні зміни: 30 Черв 2021 06:36
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8190

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу