Машта Н.О. (2011) АНТИОКСИДАНТИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ ДЛЯ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування, 2011. с. 29-30.
|
Текст
Машта Н.О._антиоксиданти ПС.pdf Завантажити (322kB) | Перегляд |
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Машта Н.О. Антиоксиданти рослинного походження для плавлених сирних продуктів / Н.О.Машта // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : міжнарод. наук.-практ інтернет-конф., 20-21 жовт. 2011 р. - Харків, 2011. - С. 29-30. |
Ключові слова: | антиоксиданти рослинного походження, плавлені сирні продукти |
Тематика (за УДК): | 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі > 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів |
Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту |
Користувач, що депонує: | Ірина Гаврилюк |
Дата внесення: | 30 Черв 2021 06:36 |
Останні зміни: | 30 Черв 2021 06:36 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8190 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |