Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ СОНЯШНИКОВОГО ЛЕЦИТИНУ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ

Машта Н.О. (2016) ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ СОНЯШНИКОВОГО ЛЕЦИТИНУ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів, 2016. с. 96-100.

[img]
Перегляд
Текст
Машта Н.О._Лецитин.pdf

Завантажити (1MB) | Перегляд
Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Машта Н.О. Особливості використання соняшникового лецитину у харчовій промисловості / Н.О.Машта // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали ІІІ Міжнарод. наук.-практ. інтернет-конф. (16-18 березю 2016 р.). - Полтава, 2016. - С. 96-100.
Ключові слова: лецитин у харчовій промисловості
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі > 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 30 Черв 2021 09:28
Останні зміни: 30 Черв 2021 09:28
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8199

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу