ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ СОНЯШНИКОВОГО ЛЕЦИТИНУ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ

Машта Н.О. (2016) ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ СОНЯШНИКОВОГО ЛЕЦИТИНУ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів, 2016. pp. 96-100.

[img]
Preview
Text
Машта Н.О._Лецитин.pdf

Download (1MB) | Preview
Item Type: Article
Additional Information: Машта Н.О. Особливості використання соняшникового лецитину у харчовій промисловості / Н.О.Машта // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали ІІІ Міжнарод. наук.-практ. інтернет-конф. (16-18 березю 2016 р.). - Полтава, 2016. - С. 96-100.
Uncontrolled Keywords: лецитин у харчовій промисловості
Subjects: 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі > 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Divisions: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Depositing User: Ірина Гаврилюк
Date Deposited: 30 Jun 2021 09:28
Last Modified: 30 Jun 2021 09:28
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8199

Actions (login required)

View Item View Item