Машта Н.О. (2016) ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ СОНЯШНИКОВОГО ЛЕЦИТИНУ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів, 2016. с. 96-100.
|
Текст
Машта Н.О._Лецитин.pdf Завантажити (1MB) | Перегляд |
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Машта Н.О. Особливості використання соняшникового лецитину у харчовій промисловості / Н.О.Машта // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали ІІІ Міжнарод. наук.-практ. інтернет-конф. (16-18 березю 2016 р.). - Полтава, 2016. - С. 96-100. |
Ключові слова: | лецитин у харчовій промисловості |
Тематика (за УДК): | 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі > 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів |
Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту |
Користувач, що депонує: | Ірина Гаврилюк |
Дата внесення: | 30 Черв 2021 09:28 |
Останні зміни: | 30 Черв 2021 09:28 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8199 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |