Стан хлібопекарського виробництва в Україні та його вплив на екологію

Процькова І.В. and Шевчук О.А. (2022) Стан хлібопекарського виробництва в Україні та його вплив на екологію. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2022. pp. 123-125.

[img]
Preview
Text
Процькова І.В., Шевчук О.А..pdf

Download (3MB) | Preview
Item Type: Article
Additional Information: Процькова І.В. Стан хлібопекарського виробництва в Україні та його вплив на екологію / І.В.Процькова, О.А.Шевчук // Наука, освіта, суспільство очима молодих : зб. матеріалів XV Всеукр. наук.-практ. конф. здобув. вищої освіти та молодих учених, м. Рівне, 17 трав. 2022 р. Рівне : РДГУ, 2022. - С. 123-125.
Subjects: 5 Математика. Природничі науки > 50 Загальні відомості про математичні та природничі науки > 504 Наука про навколишнє середовище. Екологія
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі > 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Divisions: Фізико-технологічний факультет > Кафедра загально-технічних дисциплін, технологій та цивільної безпеки
Depositing User: Наталія Гуменюк
Date Deposited: 15 Feb 2023 10:44
Last Modified: 15 Feb 2023 10:44
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10783

Actions (login required)

View Item View Item