Процькова І.В. та Шевчук О.А.
  
(2022)
Стан хлібопекарського виробництва в Україні та його вплив на екологію.
    Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2022.
     с. 123-125.
    
  
  
  
  
  
    
  
    
      
      
    
  
  
  
  
    
      | Тип елементу: | Стаття | 
    
    
      
    
      
        
          | Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Процькова І.В. Стан хлібопекарського виробництва в Україні та його вплив на екологію / І.В.Процькова, О.А.Шевчук // Наука, освіта, суспільство очима молодих : зб. матеріалів XV Всеукр. наук.-практ. конф. здобув. вищої освіти та молодих учених, м. Рівне, 17 трав. 2022 р. Рівне : РДГУ, 2022. - С. 123-125. | 
      
    
      
    
      
        
          | Тематика (за УДК): | 5 Математика. Природничі науки > 50 Загальні відомості про математичні та природничі науки > 504 Наука про навколишнє середовище. Екологія 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі > 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
 | 
      
    
      
        
          | Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра технологічної, професійної освіти та цивільної безпеки | 
      
    
      
    
      
    
      
        
          | Користувач, що депонує: | Наталія Гуменюк | 
      
    
      
        
          | Дата внесення: | 15 Лют 2023 10:44 | 
      
    
      
        
          | Останні зміни: | 29 Груд 2024 09:10 | 
      
    
    
      | URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10783 | 
  
  
  
  
    Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
    
    
      
        |  | Перегляд елементу |