Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

Стан хлібопекарського виробництва в Україні та його вплив на екологію

Процькова І.В. та Шевчук О.А. (2022) Стан хлібопекарського виробництва в Україні та його вплив на екологію. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2022. с. 123-125.

[img]
Перегляд
Текст
Процькова І.В., Шевчук О.А..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд
Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Процькова І.В. Стан хлібопекарського виробництва в Україні та його вплив на екологію / І.В.Процькова, О.А.Шевчук // Наука, освіта, суспільство очима молодих : зб. матеріалів XV Всеукр. наук.-практ. конф. здобув. вищої освіти та молодих учених, м. Рівне, 17 трав. 2022 р. Рівне : РДГУ, 2022. - С. 123-125.
Тематика (за УДК): 5 Математика. Природничі науки > 50 Загальні відомості про математичні та природничі науки > 504 Наука про навколишнє середовище. Екологія
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі > 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Підрозділи: Фізико-технологічний факультет > Кафедра загально-технічних дисциплін, технологій та цивільної безпеки
Користувач, що депонує: Наталія Гуменюк
Дата внесення: 15 Лют 2023 10:44
Останні зміни: 15 Лют 2023 10:44
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10783

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу