Елементи, в яких тема (за УДК): "664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів"
Вгору на рівень |
- Універсальна десяткова класифікація документів (8)
- 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство (8)
- 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі (8)
- 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів (8)
- 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі (8)
- 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство (8)
Розділ Книги
Пляшко О.С. (2020) ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ: ОЦІНКА ТЕНДЕНЦІЙ ФІНАНСУВАННЯ І ПЕРЕДУМОВ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ СУСПІЛЬСТВА. In: Інноваційні засади управління людськими ресурсами: можливості, виклики, пріоритети досягнення соціально-економічної безпеки. НУВГП, Рівне, с. 47-59. ISBN 978-966-327-475-1
Стаття
Бенчук О.П. та Чернявська Н.Г. та Машта Н.О. (2011) ВПЛИВ РОСЛИННИХ ДОБАВОК НА ОКИСЛЕННЯ ЖИРОВОЇ ОСНОВИ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі, 2011: Вип. 2. с. 310-314.
Кузик І.С. та Машта Н.О. (2014) АНАЛІЗ РАЦІОНАЛЬНОСТІ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ДОКУМЕНТАЛЬНИХ КОМУНІКАЦІЙ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ РДГУ. Формування ефективної моделі управління підприємствами, установами та організаціями, 2014. с. 13-15.
Маринич І.Д. та Шевчук О.А. (2022) Виробництво шоколаду в Україні та його вплив на здоров'я людини. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2022. с. 117-120.
Машта Н.О. (2011) АНТИОКСИДАНТИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ ДЛЯ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування, 2011. с. 29-30.
Машта Н.О. (2016) ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ СОНЯШНИКОВОГО ЛЕЦИТИНУ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів, 2016. с. 96-100.
Процькова І.В. та Шевчук О.А. (2022) Стан хлібопекарського виробництва в Україні та його вплив на екологію. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2022. с. 123-125.
Савицька І.О. та Машта Н.О. (2017) ОСОБЛИВОСТІ ТОВАРНОЇ ПОЛІТИКИ ПІДПРИЄМСТВ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ГАЛУЗІ. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2017. с. 63-65.