ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ: ОЦІНКА ТЕНДЕНЦІЙ ФІНАНСУВАННЯ І ПЕРЕДУМОВ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ СУСПІЛЬСТВА

Пляшко О.С. (2020) ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ: ОЦІНКА ТЕНДЕНЦІЙ ФІНАНСУВАННЯ І ПЕРЕДУМОВ ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ СУСПІЛЬСТВА. In: Інноваційні засади управління людськими ресурсами: можливості, виклики, пріоритети досягнення соціально-економічної безпеки. НУВГП, Рівне, pp. 47-59. ISBN 978-966-327-475-1

[img]
Preview
Text
Пляшко О.С., п.1.4..pdf

Download (5MB) | Preview
Item Type: Book Section
Additional Information: Пляшко О.С. Організація харчування у закладах освіти: оцінка тенденцій фінансування і передумов формування соціально-економічної безпеки суспільства / О.С.Пляшко // Інноваційні засади управління людськими ресурсами: можливості, виклики, пріоритети досягнення соціально-економічної безпеки : колект. монографія / за наук. редакцією д.е.н., проф. Г.Ю.Міщук. – Рівне : НУВГП, 2020. - С.47-59.
Subjects: 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі > 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Divisions: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра економіки та управління бізнесом
Depositing User: Ірина Гаврилюк
Date Deposited: 22 Dec 2021 10:23
Last Modified: 22 Dec 2021 10:23
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10203

Actions (login required)

View Item View Item