Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

Виробництво шоколаду в Україні та його вплив на здоров'я людини

Маринич І.Д. та Шевчук О.А. (2022) Виробництво шоколаду в Україні та його вплив на здоров'я людини. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2022. с. 117-120.

[img]
Перегляд
Текст
Маринич І.Д., Шевчук О.А..pdf

Завантажити (4MB) | Перегляд
Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Маринич І.Д. Виробництво шоколаду в Україні та його вплив на здоров'я людини / І.Д.Маринич, О.А.Шевчук // Наука, освіта, суспільство очима молодих : зб. матеріалів XV Всеукр. наук.-практ. конф. здобув. вищої освіти та молодих учених, м. Рівне, 17 трав. 2022 р. Рівне : РДГУ, 2022. - С. 117-120.
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 61 Медичні науки > 614 Суспільне здоров'я та гігієна. Попередження нещасних випадків
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі > 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Підрозділи: Фізико-технологічний факультет > Кафедра загально-технічних дисциплін, технологій та цивільної безпеки
Користувач, що депонує: Наталія Гуменюк
Дата внесення: 15 Лют 2023 09:32
Останні зміни: 15 Лют 2023 09:32
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10777

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу