Виробництво шоколаду в Україні та його вплив на здоров'я людини

Маринич І.Д. and Шевчук О.А. (2022) Виробництво шоколаду в Україні та його вплив на здоров'я людини. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2022. pp. 117-120.

[img]
Preview
Text
Маринич І.Д., Шевчук О.А..pdf

Download (4MB) | Preview
Item Type: Article
Additional Information: Маринич І.Д. Виробництво шоколаду в Україні та його вплив на здоров'я людини / І.Д.Маринич, О.А.Шевчук // Наука, освіта, суспільство очима молодих : зб. матеріалів XV Всеукр. наук.-практ. конф. здобув. вищої освіти та молодих учених, м. Рівне, 17 трав. 2022 р. Рівне : РДГУ, 2022. - С. 117-120.
Subjects: 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 61 Медичні науки > 614 Суспільне здоров'я та гігієна. Попередження нещасних випадків
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі > 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Divisions: Фізико-технологічний факультет > Кафедра загально-технічних дисциплін, технологій та цивільної безпеки
Depositing User: Наталія Гуменюк
Date Deposited: 15 Feb 2023 09:32
Last Modified: 15 Feb 2023 09:32
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10777

Actions (login required)

View Item View Item