Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ВПЛИВ РОСЛИННИХ ДОБАВОК НА ОКИСЛЕННЯ ЖИРОВОЇ ОСНОВИ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ

Бенчук О.П. та Чернявська Н.Г. та Машта Н.О. (2011) ВПЛИВ РОСЛИННИХ ДОБАВОК НА ОКИСЛЕННЯ ЖИРОВОЇ ОСНОВИ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі, 2011: Вип. 2. с. 310-314.

[img]
Перегляд
Текст
Машта Н.О._Вплив рослинних добавок.pdf

Завантажити (797kB) | Перегляд

Анотація

Досліджено властивості стулок плодів квасолі та настоянки листя волоського горіха для сповільнення окислення жирової основи плавлених сирних продуктів (пальмової олії). Доведено позитивний вплив зазначених добавок на гальмування окислювальних процесів у концентрації 0,1% до маси жиру.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Бенчук О.П. Вплив добавок на окислення жирової основи плавлених сирних продуктів / О.П.Бенчук, Н.Г.Чернявська, Н.О.Машта // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. - Харків, 2011. - Вип. 2 (14). - С. 310-314.
Ключові слова: рослинні добавки, плавлені сирні продукти, окислювальні процеси
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі > 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 30 Черв 2021 06:54
Останні зміни: 30 Черв 2021 06:54
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8191

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу