Бенчук О.П. та Чернявська Н.Г. та Машта Н.О. (2011) ВПЛИВ РОСЛИННИХ ДОБАВОК НА ОКИСЛЕННЯ ЖИРОВОЇ ОСНОВИ ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі, 2011: Вип. 2. с. 310-314.
|
Текст
Машта Н.О._Вплив рослинних добавок.pdf Завантажити (797kB) | Перегляд |
Анотація
Досліджено властивості стулок плодів квасолі та настоянки листя волоського горіха для сповільнення окислення жирової основи плавлених сирних продуктів (пальмової олії). Доведено позитивний вплив зазначених добавок на гальмування окислювальних процесів у концентрації 0,1% до маси жиру.
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Бенчук О.П. Вплив добавок на окислення жирової основи плавлених сирних продуктів / О.П.Бенчук, Н.Г.Чернявська, Н.О.Машта // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. - Харків, 2011. - Вип. 2 (14). - С. 310-314. |
Ключові слова: | рослинні добавки, плавлені сирні продукти, окислювальні процеси |
Тематика (за УДК): | 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі > 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів |
Підрозділи: | Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту |
Користувач, що депонує: | Ірина Гаврилюк |
Дата внесення: | 30 Черв 2021 06:54 |
Останні зміни: | 30 Черв 2021 06:54 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/8191 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |