Елементи, в яких тема (за УДК): "637.2 Масло та маслоробство"
![]() | Вгору на рівень |
Група по: Творці | Тип елементу
Число елементів на цьому рівні: 3.
Є
Єфимець Д.Я. та Шевчук О.А. (2022) Екологічні недоліки та переваги технології виробництва вершкового масла в Україні. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2022. с. 110-112.
В
Велесик Т.А. та Сачук Р.М. та Гутий Б.В. та Кушнірук А.С. та Пепко В.О. та Кацараба О.А. (2021) КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ВЕРШКОВОГО МАСЛА. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2021: Т.23(95). с. 114-121.
К
Кушнірук А.С УДОСКОНАЛЕННЯ ЕКОЛОГІЧНИХ І САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНИХ ЗАХОДІВ ЩОДО ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА МАСЛА ВЕРШКОВОГО. [Магістерська робота]