Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

Екологічні недоліки та переваги технології виробництва вершкового масла в Україні

Єфимець Д.Я. та Шевчук О.А. (2022) Екологічні недоліки та переваги технології виробництва вершкового масла в Україні. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2022. с. 110-112.

[img]
Перегляд
Текст
Єфимець Д.Я., Шевчук О.А..pdf

Завантажити (4MB) | Перегляд
Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Єфимець Д.Я. Екологічні недоліки та переваги технології виробництва вершкового масла в Україні / Д.Я.Єфимець, О.А.Шевчук // Наука, освіта, суспільство очима молодих : зб. матеріалів XV Всеукр. наук.-практ. конф. здобув. вищої освіти та молодих учених, м. Рівне, 17 трав. 2022 р. Рівне : РДГУ, 2022. - С. 110-112.
Тематика (за УДК): 5 Математика. Природничі науки > 50 Загальні відомості про математичні та природничі науки > 504 Наука про навколишнє середовище. Екологія
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.2 Масло та маслоробство
Підрозділи: Фізико-технологічний факультет > Кафедра загально-технічних дисциплін, технологій та цивільної безпеки
Користувач, що депонує: Наталія Гуменюк
Дата внесення: 15 Лют 2023 08:15
Останні зміни: 15 Лют 2023 08:15
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10769

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу