Екологічні недоліки та переваги технології виробництва вершкового масла в Україні

Єфимець Д.Я. and Шевчук О.А. (2022) Екологічні недоліки та переваги технології виробництва вершкового масла в Україні. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2022. pp. 110-112.

[img]
Preview
Text
Єфимець Д.Я., Шевчук О.А..pdf

Download (4MB) | Preview
Item Type: Article
Additional Information: Єфимець Д.Я. Екологічні недоліки та переваги технології виробництва вершкового масла в Україні / Д.Я.Єфимець, О.А.Шевчук // Наука, освіта, суспільство очима молодих : зб. матеріалів XV Всеукр. наук.-практ. конф. здобув. вищої освіти та молодих учених, м. Рівне, 17 трав. 2022 р. Рівне : РДГУ, 2022. - С. 110-112.
Subjects: 5 Математика. Природничі науки > 50 Загальні відомості про математичні та природничі науки > 504 Наука про навколишнє середовище. Екологія
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.2 Масло та маслоробство
Divisions: Фізико-технологічний факультет > Кафедра загально-технічних дисциплін, технологій та цивільної безпеки
Depositing User: Наталія Гуменюк
Date Deposited: 15 Feb 2023 08:15
Last Modified: 15 Feb 2023 08:15
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10769

Actions (login required)

View Item View Item