Єфимець Д.Я. та Шевчук О.А. (2022) Екологічні недоліки та переваги технології виробництва вершкового масла в Україні. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2022. с. 110-112.
|
Текст
Єфимець Д.Я., Шевчук О.А..pdf Завантажити (4MB) | Перегляд |
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Єфимець Д.Я. Екологічні недоліки та переваги технології виробництва вершкового масла в Україні / Д.Я.Єфимець, О.А.Шевчук // Наука, освіта, суспільство очима молодих : зб. матеріалів XV Всеукр. наук.-практ. конф. здобув. вищої освіти та молодих учених, м. Рівне, 17 трав. 2022 р. Рівне : РДГУ, 2022. - С. 110-112. |
Тематика (за УДК): | 5 Математика. Природничі науки > 50 Загальні відомості про математичні та природничі науки > 504 Наука про навколишнє середовище. Екологія 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.2 Масло та маслоробство |
Підрозділи: | Фізико-технологічний факультет > Кафедра загально-технічних дисциплін, технологій та цивільної безпеки |
Користувач, що депонує: | Наталія Гуменюк |
Дата внесення: | 15 Лют 2023 08:15 |
Останні зміни: | 15 Лют 2023 08:15 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10769 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |