Items where Subject is "637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти"
![]() | Up a level |
- Універсальна десяткова класифікація документів (2)
- 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство (2)
- 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство (2)
- 637 Продукти тваринництва (2)
- 637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти (2)
- 637 Продукти тваринництва (2)
- 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство (2)
- 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство (2)
Group by: Creators | Item Type
Number of items at this level: 2.
V
Velesyk T.A. and Sachuk R.M. and Gutyj B.V. and Pasichnyk Z.O. and Katsaraba O.A. and Sus G.V. and Zhyhalyuk S.V. (2021) QUALITY CONTROL OF COOKED SAUSAGES. Ukrainian Journal of Veterinary and Agricultural Sciences, 2021: Vol. 4(3). pp. 42-47.
П
Пасічник З.О. УДОСКОНАЛЕННЯ ЕКОЛОГІЧНИХ І САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНИХ ЗАХОДІВ ЩОДО ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСИ ВАРЕНОЇ. [Магістерська робота]