Елементи, в яких тема (за УДК): "637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти"
![]() | Вгору на рівень |
- Універсальна десяткова класифікація документів (2)
- 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство (2)
- 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство (2)
- 637 Продукти тваринництва (2)
- 637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти (2)
- 637 Продукти тваринництва (2)
- 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство (2)
- 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство (2)
Група по: Творці | Тип елементу
Число елементів на цьому рівні: 2.
V
Velesyk T.A. та Sachuk R.M. та Gutyj B.V. та Pasichnyk Z.O. та Katsaraba O.A. та Sus G.V. та Zhyhalyuk S.V. (2021) QUALITY CONTROL OF COOKED SAUSAGES. Ukrainian Journal of Veterinary and Agricultural Sciences, 2021: Vol. 4(3). с. 42-47.
П
Пасічник З.О. УДОСКОНАЛЕННЯ ЕКОЛОГІЧНИХ І САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНИХ ЗАХОДІВ ЩОДО ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСИ ВАРЕНОЇ. [Магістерська робота]