Елементи, в яких тема (за УДК): "637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти"
Вгору на рівень |
- Універсальна десяткова класифікація документів (1)
- 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство (1)
- 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство (1)
- 637 Продукти тваринництва (1)
- 637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти (1)
- 637 Продукти тваринництва (1)
- 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство (1)
- 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство (1)
Група по: Творці | Тип елементу
Перейти до: Магістерська робота
Число елементів на цьому рівні: 1.
Магістерська робота
Пасічник З.О. УДОСКОНАЛЕННЯ ЕКОЛОГІЧНИХ І САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНИХ ЗАХОДІВ ЩОДО ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСИ ВАРЕНОЇ. [Магістерська робота]