Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

Елементи, в яких тема (за УДК): "637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти"

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Група по: Творці | Тип елементу
Число елементів на цьому рівні: 2.

Стаття

Velesyk T.A. та Sachuk R.M. та Gutyj B.V. та Pasichnyk Z.O. та Katsaraba O.A. та Sus G.V. та Zhyhalyuk S.V. (2021) QUALITY CONTROL OF COOKED SAUSAGES. Ukrainian Journal of Veterinary and Agricultural Sciences, 2021: Vol. 4(3). с. 42-47.

Магістерська робота

Пасічник З.О. УДОСКОНАЛЕННЯ ЕКОЛОГІЧНИХ І САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНИХ ЗАХОДІВ ЩОДО ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСИ ВАРЕНОЇ. [Магістерська робота]

Цей список був створений у Fri Apr 11 00:53:59 2025 EEST.