Items where Subject is "641 Продукти харчування. Приготування їжі. Страви"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Г | П
Number of items at this level: 2.

Г

Гриценко Я.Г. and Янцур М.С. (2014) МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЇ ПСИХОДІАГНОСТИКИ УЧНІВ СТАРШИХ КЛАСІВ У ПРОЦЕСІ ПРОФІЛЬНОГО НАВЧАННЯ («КУЛІНАРІЯ») З ВИКОРИСТАННЯ КОМП'ЮТЕРНИХ МЕТОДИК. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2014 (Ч. 1). pp. 34-35.

П

Поліщук К.Л. and Янцур М.С. (2014) МЕТОДИКА ПРОВЕДЕНННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОСВІТИ УЧНІВ СТАРШИХ КЛАСІВ У ПРОЦЕСІ ПРОФІЛЬНОГО НАВЧАННЯ («КУЛІНАРІЯ»)З ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2014 (Ч. 1). pp. 109-110.

This list was generated on Sat Jan 22 19:11:34 2022 EET.