Елементи, в яких тема (за УДК): "641 Продукти харчування. Приготування їжі. Страви"
Вгору на рівень |
- Універсальна десяткова класифікація документів (2)
- 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство (2)
- 64 Домоведення. Комунальне господарство. Служба побуту (2)
- 641 Продукти харчування. Приготування їжі. Страви (2)
- 64 Домоведення. Комунальне господарство. Служба побуту (2)
- 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство (2)
Група по: Творці | Тип елементу
Число елементів на цьому рівні: 2.
Г
Гриценко Я.Г. та Янцур М.С. (2014) МЕТОДИКА ПРОВЕДЕННЯ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЇ ПСИХОДІАГНОСТИКИ УЧНІВ СТАРШИХ КЛАСІВ У ПРОЦЕСІ ПРОФІЛЬНОГО НАВЧАННЯ («КУЛІНАРІЯ») З ВИКОРИСТАННЯ КОМП'ЮТЕРНИХ МЕТОДИК. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2014 (Ч. 1). с. 34-35.
П
Поліщук К.Л. та Янцур М.С. (2014) МЕТОДИКА ПРОВЕДЕНННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОСВІТИ УЧНІВ СТАРШИХ КЛАСІВ У ПРОЦЕСІ ПРОФІЛЬНОГО НАВЧАННЯ («КУЛІНАРІЯ»)З ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2014 (Ч. 1). с. 109-110.