Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

МЕТОДИКА ПРОВЕДЕНННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОСВІТИ УЧНІВ СТАРШИХ КЛАСІВ У ПРОЦЕСІ ПРОФІЛЬНОГО НАВЧАННЯ («КУЛІНАРІЯ»)З ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Поліщук К.Л. та Янцур М.С. (2014) МЕТОДИКА ПРОВЕДЕНННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОСВІТИ УЧНІВ СТАРШИХ КЛАСІВ У ПРОЦЕСІ ПРОФІЛЬНОГО НАВЧАННЯ («КУЛІНАРІЯ»)З ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2014 (Ч. 1). с. 109-110.

[img]
Перегляд
Текст
Поліщук К.Л., Янцур М.С..pdf

Завантажити (3MB) | Перегляд
Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Поліщук К.Л. Методика проведення професійної просвіти учнів старших класів у процесі профільного навчання ("Кулінарія") з використанням інформаційно-комунікаційних технологій / К.Л.Поліщук, М.С.Янцур // Наука, освіта, суспільство очима молодих : матеріали VIІ Міжнар. наук.–практ. конф. студентів та молодих науковців. Ч. 1. Психолого-педагогічний напрям. - Рівне, 2014. - С. 109-110.
Тематика (за УДК): 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 004 Комп'ютерна наука та технологія. Застосування комп'ютера. Оброблення даних
3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 64 Домоведення. Комунальне господарство. Служба побуту > 641 Продукти харчування. Приготування їжі. Страви
Підрозділи: Фізико-технологічний факультет > Кафедра технологічної освіти
Користувач, що депонує: Наталія Гуменюк
Дата внесення: 04 Черв 2021 11:38
Останні зміни: 04 Черв 2021 11:38
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/7656

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу