Поліщук К.Л. та Янцур М.С. (2014) МЕТОДИКА ПРОВЕДЕНННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОСВІТИ УЧНІВ СТАРШИХ КЛАСІВ У ПРОЦЕСІ ПРОФІЛЬНОГО НАВЧАННЯ («КУЛІНАРІЯ»)З ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ. Наука, освіта, суспільство очима молодих, 2014 (Ч. 1). с. 109-110.
|
Текст
Поліщук К.Л., Янцур М.С..pdf Завантажити (3MB) | Перегляд |
Тип елементу: | Стаття |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Поліщук К.Л. Методика проведення професійної просвіти учнів старших класів у процесі профільного навчання ("Кулінарія") з використанням інформаційно-комунікаційних технологій / К.Л.Поліщук, М.С.Янцур // Наука, освіта, суспільство очима молодих : матеріали VIІ Міжнар. наук.–практ. конф. студентів та молодих науковців. Ч. 1. Психолого-педагогічний напрям. - Рівне, 2014. - С. 109-110. |
Тематика (за УДК): | 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 004 Комп'ютерна наука та технологія. Застосування комп'ютера. Оброблення даних 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 64 Домоведення. Комунальне господарство. Служба побуту > 641 Продукти харчування. Приготування їжі. Страви |
Підрозділи: | Фізико-технологічний факультет > Кафедра технологічної освіти |
Користувач, що депонує: | Наталія Гуменюк |
Дата внесення: | 04 Черв 2021 11:38 |
Останні зміни: | 04 Черв 2021 11:38 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/7656 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |