Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

Елементи, в яких тема (за УДК): "642 Їжа та вживання їжі. Столовий посуд"

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Група по: Творці | Тип елементу
Перейти до: Б | У
Число елементів на цьому рівні: 2.

Б

Бордюк Н.А. ПРАКТИКУМ З ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ. [Навчальний посібник]

У

Ускова А.С. (2018) ОБРЯД ВИПІКАННЯ ВЕСІЛЬНОГО КОРОВАЮ У СЕЛІ КОЛОМ’Є СЛАВУТСЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ. Мистецька освіта та розвиток творчої особистості, 2018: Вип. 4. с. 266-275.

Цей список був створений у Wed Jul 17 20:35:30 2024 EEST.