Елементи, в яких тема (за УДК): "642 Їжа та вживання їжі. Столовий посуд"
Вгору на рівень |
- Універсальна десяткова класифікація документів (2)
- 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство (2)
- 64 Домоведення. Комунальне господарство. Служба побуту (2)
- 642 Їжа та вживання їжі. Столовий посуд (2)
- 64 Домоведення. Комунальне господарство. Служба побуту (2)
- 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство (2)
Група по: Творці | Тип елементу
Число елементів на цьому рівні: 2.
Б
Бордюк Н.А. ПРАКТИКУМ З ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ. [Навчальний посібник]
У
Ускова А.С. (2018) ОБРЯД ВИПІКАННЯ ВЕСІЛЬНОГО КОРОВАЮ У СЕЛІ КОЛОМ’Є СЛАВУТСЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ. Мистецька освіта та розвиток творчої особистості, 2018: Вип. 4. с. 266-275.