Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ПРАКТИКУМ З ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ

Бордюк Н.А. ПРАКТИКУМ З ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ. [Навчальний посібник]

[img]
Перегляд
Текст
Бордюк Н.А. Практикум.pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Метою навчального посібника є надання студентам методичної допомоги по закріпленню знань з технології приготування страв, набуття навичок роботи із Збірником рецептур страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування.

Тип елементу: Навчальний посібник
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Бордюк Н.А. Практикум з технології приготування страв : навч.-метод. посіб. для студентів спеціальності 6.010103 „Педагогіка і методика середньої освіти. Трудове навчання (обслуговуюча праця)” / Н.А. Бордюк. – Рівне : РДГУ, 2009. – 95 с.
Ключові слова: кулінарія, технологія, приготування страв, практикум.
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів
6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 64 Домоведення. Комунальне господарство. Служба побуту > 642 Їжа та вживання їжі. Столовий посуд
Підрозділи: Фізико-технологічний факультет > Кафедра теорії та методик професійної освіти
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 15 Вер 2021 15:09
Останні зміни: 15 Вер 2021 15:09
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/9125

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу