Бордюк Н.А. ПРАКТИКУМ З ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ. [Навчальний посібник]
|
Текст
Бордюк Н.А. Практикум.pdf Завантажити (2MB) | Перегляд |
Анотація
Метою навчального посібника є надання студентам методичної допомоги по закріпленню знань з технології приготування страв, набуття навичок роботи із Збірником рецептур страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування.
Тип елементу: | Навчальний посібник |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Бордюк Н.А. Практикум з технології приготування страв : навч.-метод. посіб. для студентів спеціальності 6.010103 „Педагогіка і методика середньої освіти. Трудове навчання (обслуговуюча праця)” / Н.А. Бордюк. – Рівне : РДГУ, 2009. – 95 с. |
Ключові слова: | кулінарія, технологія, приготування страв, практикум. |
Тематика (за УДК): | 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 64 Домоведення. Комунальне господарство. Служба побуту > 642 Їжа та вживання їжі. Столовий посуд |
Підрозділи: | Фізико-технологічний факультет > Кафедра теорії та методик професійної освіти |
Користувач, що депонує: | Unnamed user with username Marchuk |
Дата внесення: | 15 Вер 2021 15:09 |
Останні зміни: | 15 Вер 2021 15:09 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/9125 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |