Бордюк Н.А. ПРАКТИКУМ З ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ. [Навчальний посібник]
  | 
            
              
Текст
 Бордюк Н.А. Практикум.pdf Завантажити (2MB) | Перегляд  | 
          
Анотація
Метою навчального посібника є надання студентам методичної допомоги по закріпленню знань з технології приготування страв, набуття навичок роботи із Збірником рецептур страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування.
| Тип елементу: | Навчальний посібник | 
|---|---|
| Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Бордюк Н.А. Практикум з технології приготування страв : навч.-метод. посіб. для студентів спеціальності 6.010103 „Педагогіка і методика середньої освіти. Трудове навчання (обслуговуюча праця)” / Н.А. Бордюк. – Рівне : РДГУ, 2009. – 95 с. | 
| Ключові слова: | кулінарія, технологія, приготування страв, практикум. | 
| Тематика (за УДК): | 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 64 Домоведення. Комунальне господарство. Служба побуту > 642 Їжа та вживання їжі. Столовий посуд  | 
        
| Підрозділи: | |
| Користувач, що депонує: | Unnamed user with username Marchuk | 
| Дата внесення: | 15 Вер 2021 15:09 | 
| Останні зміни: | 15 Вер 2021 15:09 | 
| URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/9125 | 
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
![]()  | 
        Перегляд елементу | 
		    


