Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ВИВЧЕННЯ ЗАКОРДОННОГО ДОСВІДУ ЛІДЕРІВ У СФЕРІ ВИРОБНИЦТВА ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ І АНАЛІЗ ПРИЧИН КРИЗИ МАШИНОБУДІВНИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ

Мних О.Б. та Сапотніцька Н.Я. та Костюк О.С. (2019) ВИВЧЕННЯ ЗАКОРДОННОГО ДОСВІДУ ЛІДЕРІВ У СФЕРІ ВИРОБНИЦТВА ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ І АНАЛІЗ ПРИЧИН КРИЗИ МАШИНОБУДІВНИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ. Проблеми формування та реалізації конкурентної політики, 2019. с. 84-85.

[img]
Перегляд
Текст
МНИХ О.Б., САПОТНІЦЬКА Н.Я., КОСТЮК О.С..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Світовий досвід яскраво демонструє, що машинобудування- це системоутворююча стратегічно важлива галузь, темпи інноваційного розвитку якої стають важливими індикаторами економічного зростання країни та її конкурентних позицій на промислових ринках. Нове тисячоліття – це епоха зміни правил гри на глобальних промислових ринках у зв’язку із структурними змінами в національних економіках в умовах посилення енергетичної та екологічної кризи, міграції фінансового капіталу ТНК, трудової еміграції кваліфікованих кадрів , в т.ч. з країн, що розвиваються, до яких відноситься й Україна.

Тип елементу: Стаття
Ключові слова: Мних О.Б Вивчення закордонного досвіду лідерів у сфері виробництва транспортних засобів і аналіз причин кризи машинобудівних підприємств України / О.Б.Мних, Н.Я.Сапотніцька, О.С.Костюк // Проблеми формування та реалізації конкурентної політики : матеріали VІ міжнарод. наук.-практ. конф. (19-20 верес. 2019 р.) – Львів, 2019. - С. 84-85.
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 65 Керування підприємствами. Менеджмент. Організація виробництва, торгівлі, транспорту, зв'язку, поліграфії > 658 Організація виробництва, менеджмент. Економіка підприємств. Організація та техніка торгівлі
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 22 Груд 2021 09:56
Останні зміни: 22 Груд 2021 09:56
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10200

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу