Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ЕФЕКТИВНА КОМУНІКАЦІЯ В РОЗРІЗІ ТЕОРІЇ ПОКОЛІНЬ

Кулакова Л.М. (2021) ЕФЕКТИВНА КОМУНІКАЦІЯ В РОЗРІЗІ ТЕОРІЇ ПОКОЛІНЬ. Психологія життєвого простору сучасної молоді, 2021. с. 10-14.

[img]
Перегляд
Текст
Кулакова Л.М..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Конфлікт між представниками різних поколінь незмінно присутній на всіх рівнях та у всіх сферах: починаючи від побутової дрібниці, закінчуючи різними поглядами на соціальні події. Вони мають несхожі цінності, отримують інформацію з різнотипних джерел, які нерідко не перетинаються між собою, мріють про різні речі. У сучасних соціальних концепціях та психологічних дослідженнях прийнято виділяти кілька великих вікових груп, які відрізняються одна від одної звичками, способами життя та розуміння світу. Та досягти порозуміння можливо, якщо представники поколінь знатимуть і братимуть до уваги ціннісні орієнтири, умови виховання та особливості одне одного.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Кулакова Л.М. Ефективна комунікація в розрізі теорії поколінь / Л.М.Кулакова // Психологія життєвого простору сучасної молоді : зб. матеріалів Міжнарод. наук.-практ. конф. (26-27 листоп. 2021 р). / упоряд. Р.В.Павелків, Н.В.Корчакова. – Рівне, 2021. - С. 10-14.
Ключові слова: комунікація, теорія покоління
Тематика (за УДК): 1 Філософія. Психологія > 159.9 Психологія
3 Суспільні науки > 31 Демографія, соціологія, статистика > 316 Соціологія
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра вікової і педагогічної психології
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 28 Груд 2021 08:00
Останні зміни: 28 Груд 2021 08:00
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10237

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу