Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ПРОБЛЕМИ ІНКЛЮЗИВНОЇ ОСВІТИ В ДОШКІЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ

Поніманська Т.І. (2014) ПРОБЛЕМИ ІНКЛЮЗИВНОЇ ОСВІТИ В ДОШКІЛЬНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ. Оновлення змісту, форм та методів навчання і виховання в закладах освіти, 2014. с. 74-79.

[img]
Перегляд
Текст
Поніманська Т.І. Проблеми інклюзивної освіти.pdf

Завантажити (193kB) | Перегляд

Анотація

У статті проаналізовано соціально-педагогічні засади інклюзивної освіти. Зазначено проблеми включення дітей з особливими потребами в групи дошкільних навчальних закладів. Наголошено на необхідності врахування багатоаспектних особливостей реалізації спільного виховання дітей в інклюзивних групах.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Поніманська Т.І. Проблеми інклюзивної освіти в дошкільних навчальних закладах / Т.І.Поніманська // Оновлення змісту, форм та методів навчання і виховання в закладах освіти. - Вип. 10(53). - 2014.– С. 74-79.
Ключові слова: діти з особливими потребами, законодавчі документи, дошкільний навчальний заклад, інклюзія, полісуб’єктність, вихователі, батьки
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 373 Види загальноосвітніх шкіл
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Педагогічний факультет > Кафедра дошкільної педагогіки і психології та спеціальної освіти ім. Поніманської Т. І.
Користувач, що депонує: Людмила Буравкова
Дата внесення: 30 Груд 2021 11:49
Останні зміни: 30 Груд 2021 11:49
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10259

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу