Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ВЕБ-САЙТИ БІБЛІОТЕК ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ЯК ЗАСОБИ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОРИСТУВАЧІВ

Буняк М.П. та Бабенко Ж.В. (2021) ВЕБ-САЙТИ БІБЛІОТЕК ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ЯК ЗАСОБИ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОРИСТУВАЧІВ. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2021. с. 16-17.

[img]
Перегляд
Текст
Буняк М.П., Бабенко Ж.В..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

На сьогодні ефективність діяльності інформаційних установ визначається рівнем впровадження інформаційних технологій, що забезпечують якість реалізації сучасних видів і форм інформаційного обслуговування. Сучасне інформаційно-комунікаційне середовище слугує головним чинником розвитку дистантних форм інформаційного забезпечення користувачів. На сьогодні спостерігається стійка тенденція до збільшення виробництва та поширення інформації у веб-середовищі. За таких умов чітко простежується вплив інформатизації на трансформацію вимог користувачів до функціонування систем інформаційного забезпечення: окреслились зміни у контингенті споживачів інформації, мотивах їхнього звернення до інформаційних установ, спостерігається активний розвиток системи електронних інформаційних ресурсів та дистантних форм реалізації інформаційних послуг. Дані тенденції актуалізують проблему дослідження веб-сайтів інформаційних установ як засобів забезпечення користувачів релевантною інформацією.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Буняк М.П. Веб-сайти бібліотек закладів вищої освіти як засоби інформаційного забезпечення користувачів / М.П.Буняк, Ж.В.Бабенко // Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих науковців 14 трав. 2021 р., м. Рівне. - Рівне : РВВ РДГУ, 2021. - С. 16-17.
Ключові слова: веб- сайти бібліотек, інформаційне забезпечення користувачів
Тематика (за УДК): 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 007 Діяльність і організація. Загальна теорія комунікацій і управління (кібернетика). "Соціальна інженерія"
0 Загальний відділ > 02 Бібліотечна справа. Бібліотекознавство
3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра документальних комунікацій та бібліотечної справи
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 10 Січ 2022 07:19
Останні зміни: 10 Січ 2022 07:20
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10285

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу