Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

МЕТОДИ ТА ЗАСОБИ СУЧАСНОГО НАВЧАННЯ ЕКОНОМІКИ У ВНЗ

Капран Ю.В. та Заглинська Л.В. (2021) МЕТОДИ ТА ЗАСОБИ СУЧАСНОГО НАВЧАННЯ ЕКОНОМІКИ У ВНЗ. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2021. с. 31-32.

[img]
Перегляд
Текст
Капран Ю.В., Заглинська Л.В..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Економічна освіта молодих людей надзвичайно важлива у сучасному світі, що вимагає ринкового мислення. Вивчення економіки нині є невід'ємною частиною базової освіти. Її важливість полягає не лише у розкритті змісту економічних категорій і концепцій, але й виявленні ефективних форм знань та організації їх засвоєння на рівні мислення та поведінки людини. Це здійснюється насамперед, правильно підібраними методами та засобами навчання економіки, завдяки, яким формуються знання, вміння та навички з економіки, відповідні компетентності та економічна креативність.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Капран Ю.В. Методи та засоби сучасного навчання економіки у ВНЗ / Ю.В.Капран, Л.В.Заглинська // Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих науковців 14 трав. 2021 р., м. Рівне. - Рівне : РВВ РДГУ, 2021. - С. 31-32.
Ключові слова: економіка у ВНЗ, навчання економіки
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука
3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра економічної теорії
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 10 Січ 2022 09:31
Останні зміни: 10 Січ 2022 09:31
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10294

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу