Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ДЕЯКІ АСПЕКТИ РОЗРОБКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОГО САЙТУ ТУРИСТИЧНОЇ АГЕНЦІЇ

Мартинюк Н.А. та Крайчук С.О. (2021) ДЕЯКІ АСПЕКТИ РОЗРОБКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОГО САЙТУ ТУРИСТИЧНОЇ АГЕНЦІЇ. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2021. с. 54-55.

[img]
Перегляд
Текст
Мартинюк Н.А., Крайчук С.О..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Не секрет, що на сьогоднішній день усе більше й більше компаній намагається перевести свій бізнес в Інтернет, адже він відкриває перед будь-яким бізнесом нові перспективні шляхи розвитку, дозволяє як розширювати існуючі ринки збуту так і завойовувати нові. У першу чергу веб сайт – це іміджеве обличчя компанії, що повідомляє основну інформацію як про саму компанію так і про її сферу діяльності (послуги, виробництво, торгівля, будівництво і т.д.). Основні тенденції сучасного бізнесу чітко вказують на збільшення прибутків компанії, що створила й підтримує свій сайт.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Мартинюк Н.А. Деякі аспекти розробки конкурентоспроможного сайту туристичної агенції / Н.А.Мартинюк, С.О.Крайчук // Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих науковців 14 трав. 2021 р., м. Рівне. - Рівне : РВВ РДГУ, 2021. - С. 54-55.
Ключові слова: сайт туристичної агенції, розробка конкурентоспроможного сайту
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра економіки та управління бізнесом
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 11 Січ 2022 08:55
Останні зміни: 11 Січ 2022 08:56
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10309

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу