Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ВПЛИВ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ КРУПНИХ ПІДПРИЄМСТВ НА РОЗВИТОК ЇХ СОЦІАЛЬНО-ТРУДОВИХ ВІДНОСИН

Мединська Т.І. (2021) ВПЛИВ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ КРУПНИХ ПІДПРИЄМСТВ НА РОЗВИТОК ЇХ СОЦІАЛЬНО-ТРУДОВИХ ВІДНОСИН. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2021. с. 56-57.

[img]
Перегляд
Текст
Мединська Т.І..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Концепція корпоративної культури (КК) почала структурно та змістовно формуватись у 80-х роках ХХ століття у США, ґрунтуючись на трьох наукових напрямах: стратегічному менеджменті, теорії організації та організаційної поведінки. Корпоративну культуру як одну з ефективних сучасних форм управління у науковій царині досліджують у західній економічній літературі, починаючи з 1980-х років. Засновниками цього напряму були Т.Пітерс, Р.Уотермен. Суттєвий внесок у дослідження і розвиток цих проблем зробили І.Ансофф, М.Армстронг, П.Вейл, Г.Даулінг, К.Камерон, Ф.Котлер, Р.Кричевский, А.Маслоу, Б.Мільнер, Р.Рюттенгер, Г.Саймон та ін.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Мединська Т.І. Вплив корпоративної культури крупних підприємств на розвиток їх соціально-трудових відносин / Т.І.Мединська // Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих науковців 14 трав. 2021 р., м. Рівне. - Рівне : РВВ РДГУ, 2021. - С. 56-57.
Ключові слова: великі підприємства, соціально-трудові відносини
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 65 Керування підприємствами. Менеджмент. Організація виробництва, торгівлі, транспорту, зв'язку, поліграфії
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 11 Січ 2022 09:04
Останні зміни: 11 Січ 2022 09:04
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10310

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу