Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

ВИКОРИСТАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ МЕРЕЖІ FACEBOOK ДЛЯ НАВЧАННЯ ІНФОРМАТИКИ

Пікун В.І. та Остапчук Н.О. (2021) ВИКОРИСТАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ МЕРЕЖІ FACEBOOK ДЛЯ НАВЧАННЯ ІНФОРМАТИКИ. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2021. с. 61-63.

[img]
Перегляд
Текст
Пікун В.І., Остапчук Н.О..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Соціальні мережі є найбільш популярним електронним ресурсом, яким користується сучасна людина для комунікації та обміну інформацією різного типу. Саме тому, варто розглянути можливості використання мережі Facebook у роботі вчителя інформатики для спілкування та обміну досвідом з колегами та навчання.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Пікун В.І. Використання соціальної мережі Facebook для навчання інформатики / В.І.Пікун, Н.О.Остапчук // Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих науковців 14 трав. 2021 р., м. Рівне. - Рівне : РВВ РДГУ, 2021. - С. 61-63.
Ключові слова: соціальні мережі, Facebook, навчання інформатики
Тематика (за УДК): 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 004 Комп'ютерна наука та технологія. Застосування комп'ютера. Оброблення даних > 004.7 Комп’ютерний зв’язок. Комп’ютерні мережі
3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра педагогіки, освітнього менеджменту та соціальної роботи
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 12 Січ 2022 07:19
Останні зміни: 12 Січ 2022 07:19
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10323

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу