Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

АНАЛІЗ СУЧАСНИХ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ТА ОСОБЛИВОСТЕЙ ІСНУЮЧИХ ОСВІТНІХ ПЛАТФОРМ

Пожарський О.С. та Шроль Т.С. (2021) АНАЛІЗ СУЧАСНИХ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ТА ОСОБЛИВОСТЕЙ ІСНУЮЧИХ ОСВІТНІХ ПЛАТФОРМ. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2021. с. 63-65.

[img]
Перегляд
Текст
Пожарський О.С., Шроль Т.С..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

На сьогоднішній день знання – це основний ресурс, який дозволяє людині добитись певних висот, як у житті, так і професійній діяльності. Іншим важливим аспектом нашого життя це є час, якого постійно не вистачає. Адже, самонавчання та самовдосконалення професійних навиків відбувається впродовж життя. Велику роль в цьому відіграють різні освітні онлайн-курси, що дозволяють професійно розвиватися, затрачаючи мінімум часу.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Пожарський О.С. Аналіз сучасних функціональних можливостей та особливостей існуючих освітніх платформ / О.С.Пожарський, Т.С.Шроль // Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих науковців 14 трав. 2021 р., м. Рівне. - Рівне : РВВ РДГУ, 2021. - С. 63-65.
Ключові слова: освітні платформи, самовдосконалення професійних навиків
Тематика (за УДК): 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 004 Комп'ютерна наука та технологія. Застосування комп'ютера. Оброблення даних > 004.7 Комп’ютерний зв’язок. Комп’ютерні мережі
3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля
Підрозділи: Факультет математики та інформатики > Кафедра інформаційно-комунікаційних технологій та методики викладання інформатики
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 12 Січ 2022 08:56
Останні зміни: 12 Січ 2022 08:56
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10325

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу