Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

МЕРЕЖА ПРИСТРОЇВ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ВЗАЄМНОГО РОЗТАШУВАННЯ ТА БРОАДКАСТИНГУ

Сіранчук В.О. та Батишкіна Ю.В. (2021) МЕРЕЖА ПРИСТРОЇВ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ВЗАЄМНОГО РОЗТАШУВАННЯ ТА БРОАДКАСТИНГУ. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2021. с. 69-71.

[img]
Перегляд
Текст
Сіранчук В.О., Батишкіна Ю.В..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Використання супутників для навігації стає все більш популярним не лише серед власників автомобілів та людей, які користуються електронними картами, а i є основою різноманітних систем відстеження. Системи відстеження - це системи, яка дозволяють відстежувати та контролювати рухомі об’єкти за допомогою інтернету, комп’ютера, смартфона, планшета тощо, завдяки супутникам. Розробка таких систем є актуальною задачею, оскільки дозволяє віддалено контролювати об’єкти, процеси та явища.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Сіранчук В.О. Мережа пристроїв для визначення взаємного розташування та броадкастингу / В.О.Сіранчук, Ю.В.Батишкіна // Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих науковців 14 трав. 2021 р., м. Рівне. - Рівне : РВВ РДГУ, 2021. - С. 69-71.
Ключові слова: мережа пристроїв, броадкастинг, система відстеження
Тематика (за УДК): 0 Загальний відділ > 00 Загальні питання науки та культури > 004 Комп'ютерна наука та технологія. Застосування комп'ютера. Оброблення даних > 004.9 Прикладні інформаційні (комп’ютерні) технології
Підрозділи: Факультет математики та інформатики > Кафедра інформаційно-комунікаційних технологій та методики викладання інформатики
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 13 Січ 2022 09:20
Останні зміни: 13 Січ 2022 09:20
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10342

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу