Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

РОЛЬ РЕСУРСНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ У ФОРМУВАННІ ТУРИСТИЧНОГО ПРОДУКТУ

Щесюк С.В. (2021) РОЛЬ РЕСУРСНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ У ФОРМУВАННІ ТУРИСТИЧНОГО ПРОДУКТУ. Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень, 2021. с. 99-101.

[img]
Перегляд
Текст
Щесюк С.В..pdf

Завантажити (2MB) | Перегляд

Анотація

Будь-яка людська діяльність відбувається завдяки ресурсному забезпеченню: трудовому, фінансовому, матеріальному, фінансовому, інформаційному, природному та іншому.
Правовою основою для формування ресурсного потенціалу територіальних громад є ст. 142 Конституції України, у якій зазначено, що “матеріальною і фінансовою основою місцевого самоврядування є рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, земля, природні ресурси, що є у власності територіальних громад сіл, селищ, міст, районів у містах, а також об’єкти їх спільної власності, що перебувають в управлінні районних і обласних рад”.

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Щесюк С.В. Роль ресурсного забезпечення територіальної громади у формуванні туристичного продукту / С.В.Щесюк // Прикладні аспекти інформаційного забезпечення та обґрунтування технічних і управлінських рішень : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих науковців 14 трав. 2021 р., м. Рівне. - Рівне : РВВ РДГУ, 2021. - С. 99-101.
Ключові слова: туристичний продукт, територіальні громади
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 33 Економіка. Економічна наука > 338 Економічне становище. Економічна політика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни
Підрозділи: Факультет документальних комунікацій, менеджменту, технологій та фізики > Кафедра менеджменту
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 14 Січ 2022 09:20
Останні зміни: 14 Січ 2022 09:20
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10356

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу