Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

УДОСКОНАЛЕННЯ ЕКОЛОГІЧНИХ І САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНИХ ЗАХОДІВ ЩОДО ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА МАСЛА ВЕРШКОВОГО

Кушнірук А.С УДОСКОНАЛЕННЯ ЕКОЛОГІЧНИХ І САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНИХ ЗАХОДІВ ЩОДО ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА МАСЛА ВЕРШКОВОГО. [Магістерська робота]

[img]
Перегляд
Текст
Кушнірук А.С. _2021.pdf

Завантажити (5MB) | Перегляд

Анотація

Мета роботи – визначення показників якості та безпеки вершкового масла відомих торгових марок, які закуповували у продуктових магазинах м. Рівного та розробка заходів з їх удосконалення.

Тип елементу: Магістерська робота
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Кушнірук А.С. Удосконалення екологічних і санітарно-гігієнічних заходів щодо ефективності виробництва масла вершкового : дипломна робота / А.С.Кушнір ; наук. керівник Р.М.Сачук ; рец. Б.В.Гутий. - Рівне, 2021. - 80 с.
Ключові слова: виробництво масла вершкового, санітарно-гігієнічні заходи, м. Рівне
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.2 Масло та маслоробство
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра екології, географії та туризму
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 02 Бер 2023 08:56
Останні зміни: 02 Бер 2023 08:56
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10874

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу