Кушнірук А.С УДОСКОНАЛЕННЯ ЕКОЛОГІЧНИХ І САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНИХ ЗАХОДІВ ЩОДО ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА МАСЛА ВЕРШКОВОГО. [Магістерська робота]
|
Текст
Кушнірук А.С. _2021.pdf Завантажити (5MB) | Перегляд |
Анотація
Мета роботи – визначення показників якості та безпеки вершкового масла відомих торгових марок, які закуповували у продуктових магазинах м. Рівного та розробка заходів з їх удосконалення.
Тип елементу: | Магістерська робота |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Кушнірук А.С. Удосконалення екологічних і санітарно-гігієнічних заходів щодо ефективності виробництва масла вершкового : дипломна робота / А.С.Кушнір ; наук. керівник Р.М.Сачук ; рец. Б.В.Гутий. - Рівне, 2021. - 80 с. |
Ключові слова: | виробництво масла вершкового, санітарно-гігієнічні заходи, м. Рівне |
Тематика (за УДК): | 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.2 Масло та маслоробство |
Підрозділи: | Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра екології, географії та туризму |
Користувач, що депонує: | Ірина Гаврилюк |
Дата внесення: | 02 Бер 2023 08:56 |
Останні зміни: | 02 Бер 2023 08:56 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10874 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |