Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

УДОСКОНАЛЕННЯ ЕКОЛОГІЧНИХ І САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНИХ ЗАХОДІВ ЩОДО ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСИ ВАРЕНОЇ

Пасічник З.О. УДОСКОНАЛЕННЯ ЕКОЛОГІЧНИХ І САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНИХ ЗАХОДІВ ЩОДО ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСИ ВАРЕНОЇ. [Магістерська робота]

[img]
Перегляд
Текст
Пасічник З.О. _2021.pdf

Завантажити (4MB) | Перегляд

Анотація

Мета роботи – дати оцінку якості варених ковбас відомих торгових марок, які закуповували у продуктових магазинах м. Рівного та розробити заходи щодо її удосконалення.

Тип елементу: Магістерська робота
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Пасічник З.О. Удосконалення екологічних і санітарно-гігієнічних заходів щодо ефективності виробництва ковбаси вареної : дипломна робота / З.О.Пасічник ; наук. керівник Р.М.Сачук ; рец. Б.В.Гутий. - Рівне, 2021. - 71 с.
Ключові слова: варена ковбаса, якість, вологість, сіль, крохмаль, нітрити, мікробіологічні показники
Тематика (за УДК): 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра екології, географії та туризму
Користувач, що депонує: Ірина Гаврилюк
Дата внесення: 02 Бер 2023 09:22
Останні зміни: 02 Бер 2023 09:22
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10876

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу