Пасічник З.О. УДОСКОНАЛЕННЯ ЕКОЛОГІЧНИХ І САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНИХ ЗАХОДІВ ЩОДО ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСИ ВАРЕНОЇ. [Магістерська робота]
|
Текст
Пасічник З.О. _2021.pdf Завантажити (4MB) | Перегляд |
Анотація
Мета роботи – дати оцінку якості варених ковбас відомих торгових марок, які закуповували у продуктових магазинах м. Рівного та розробити заходи щодо її удосконалення.
Тип елементу: | Магістерська робота |
---|---|
Додаткова інформація (бібліографічний опис): | Пасічник З.О. Удосконалення екологічних і санітарно-гігієнічних заходів щодо ефективності виробництва ковбаси вареної : дипломна робота / З.О.Пасічник ; наук. керівник Р.М.Сачук ; рец. Б.В.Гутий. - Рівне, 2021. - 71 с. |
Ключові слова: | варена ковбаса, якість, вологість, сіль, крохмаль, нітрити, мікробіологічні показники |
Тематика (за УДК): | 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство > 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство > 637 Продукти тваринництва > 637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти |
Підрозділи: | Інститут психології та педагогіки > Психолого-природничий факультет > Кафедра екології, географії та туризму |
Користувач, що депонує: | Ірина Гаврилюк |
Дата внесення: | 02 Бер 2023 09:22 |
Останні зміни: | 02 Бер 2023 09:22 |
URI: | http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10876 |
Необхідні дії (обов’язкова авторизація)
Перегляд елементу |