Інституційний репозитарій
Рівненського державного гуманітарного університету

Т. Д. ДЕМ’ЯНЮК ПРО ТАБІРНИЙ ЗБІР ЯК ПІДГОТОВКУ ДО ЛІТНЬОЇ НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ

Ціпан Т. (2022) Т. Д. ДЕМ’ЯНЮК ПРО ТАБІРНИЙ ЗБІР ЯК ПІДГОТОВКУ ДО ЛІТНЬОЇ НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ. Інноватика у вихованні, 2022 (вип.15). с. 245-253. ISSN 2411-4553

[img]
Перегляд
Текст
Ціпан Т..pdf

Завантажити (5MB) | Перегляд

Анотація

У статті розкрито практичний аспект професійної підготовки здобувачів вищої освіти в Рівненському державному гуманітарному університеті. Окреслено внесок професора Т. Дем’янюк у методику проведення табірного збору – різновиду навчальної практики, що забезпечує підготовку майбутніх учителів до організації позакласної і позашкільної виховної роботи, в т.ч. й у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку. Зокрема, розкрито сутність модуля «Методика організації табірного збору» (навчальна дисципліна «Теорія і методика виховання») – передбачає теоретичне вивчення нормативно-правових засад діяльності дитячого закладу оздоровлення та відпочинку, основи організації його життєдіяльності, технології роботи вожатого у ньому. Особлива увага зосереджена на практичному аспекті табірного збору – організації і проведенні двох тематичних днів «Здрастуй, літо!» та «Хай буде вільна Україна на всі роки, на всі віки».

Тип елементу: Стаття
Додаткова інформація (бібліографічний опис): Ціпан Т. Т. Д. Дем’янюк про табірний збір як підготовку до літньої навчальної практики / Т. Ціпан // Інноватика у вихованні : зб. наук. пр. / М-во освіти і науки України, Рівнен. держ. гуманіт. ун-т ; упоряд.: О.Б. Петренко ; ред. кол.: О.Б. Петренко, Н.Б. Грицай, Т.С. Ціпан та ін. - Рівне : РДГУ, 2022. - Вип. 15. - С. 245-253.
Ключові слова: навчальна практика, професор Т. Д. Дем’янюк, майбутні вчителі, методологічний підхід, табірний збір, виховна робота.
Тематика (за УДК): 3 Суспільні науки > 37 Освіта. Виховання. Навчання. Дозвілля > 378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів
Підрозділи: Інститут психології та педагогіки > Педагогічний факультет > Кафедра теорії і методики виховання
Користувач, що депонує: Unnamed user with username Marchuk
Дата внесення: 02 Бер 2023 12:48
Останні зміни: 02 Бер 2023 12:48
URI: http://repository.rshu.edu.ua/id/eprint/10886

Необхідні дії (обов’язкова авторизація)

Перегляд елементу Перегляд елементу